Rooftop garden in the midst of a postmodern icon - Beazy

Rooftop garden in the midst of a postmodern icon

Beautiful and bright 95sqm apartment close to Checkpoint Charlie. The apartment is located in the postmodern icon designed by John Hejduk just before the fall of the Wall. The 4x4m garden is located in the middle of the flat and has the living spaces, such as the living room, the dining room, and the study surrounding it. Two separate hallways lead to the bathroom/toilet and two-bedroom areas. The finishings of the apartment are quite basic, however, the careful spatial consideration and the position of the garden in the middle grants the apartment with plenty of light, as well as a special, airy and luxurious atmosphere, with makes it a perfect spot for shootings.

Type: Apartment
Height (in m): 4.0
Cancellation Policy: medium
Maximum # of people: 20
Surface (in m2): 95
Space Amenities:
Ground Floor
1st Floor
Elevator
Street Parking
Private Parking
Studio assistant / crew
Backgrounds
Infinity wall
Reflectors
Camera bodies & lenses
Ceiling rail system
Wireless flash triggers
Stereo Sound System
Projector
Monitor
In house postproduction
Furniture
Make-up area
Dressing room
Shower
Clothes rail
Iron & ironing board
Garment steamer
Wi-Fi
Air-conditioning
Coffee & tea
Kitchen facilities
Lounge / meeting room
Disabled access